تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/05/08 - 17:25
کد خبر: 540997

بنزین سوپر به زودی وارد کشور می‌شود/ نرخ بنزین سوپر هنوز مشخص نشده

بنزین سوپر به زودی وارد کشور می‌شود/ نرخ بنزین سوپر هنوز مشخص نشده

مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران از آغاز فرآیند صدور مجوز واردات بنزین سوپر خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عباس یلان، مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران درباره فرآیند صدور مجوز واردات بنزین سوپر اظهار کرد: واردات بنزین بر اساس مصوبه هیئت وزیران در تاریخ ۲۰ آبان ۱۴۰۳ و نیز قانون بودجه سال ۱۴۰۴ در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت و بر اساس آن وزارت نفت می‌تواند مجوز واردات و توزیع بنزین سوپر را به اشخاص حقیقی و خصوصی در سراسر کشور بدهد.

وی افزود: پس از ابلاغ این تصویب‌نامه، کاربرگ‌های مربوط به واردات و توزیع بنزین در سال گذشته، طراحی، تنظیم و نهایی‌سازی شد و این کاربرگ‌ها حدود یک ماه پیش روی درگاه ملی مجوزها بارگیری شد.

صدور مجوز واردات بنزین سوپر برای شرکت‌های خصوصی

مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه متقاضیان واردات و توزیع می‌توانند با استفاده از درگاه ملی مجوزها به این کاربرگ‌ها مراجعه و پس از تصویب و احراز شرایط که در کاربرگ‌ها ذکر شده است، درخواست خود را ثبت کنند، بیان کرد: درخواست متقاضیان از سوی وزارت نفت بررسی و در صورت احراز شرایط لازم مجوز صدور واردات یا توزیع بنزین سوپر صادر می‌شود.

یلان با اشاره به اینکه تاکنون احراز شرایط ۵ مجوز واردات قطعی و صادر شده است، ادامه داد: شرکت‌های خصوصی صاحب صلاحیت بر اساس این مجوز می‌توانند نسبت به واردات بنزین اقدام کنند.

وی با بیان اینکه تمامی شرکت‌های حقوقی که اساسنامه شرکت‌شان بر مبنای فعالیت در حوزه سوخت و انرژی است، می‌توانند متقاضی واردات بنزین سوپر باشند، گفت: متقاضی واردات، در تقاضای خود حجم مصرفی بنزین سوپر را بر اساس نیازسنجی از بازار اعلام و مطابق با حجم اعلامی، مجوز واردات بنزین سوپر از سوی وزارت نفت صادر می‌شود.

قیمت یا سهمیه اختصاصی بنزین یارانه‌ای بدون تغییر

مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به اینکه واردات بنزین سوپر با توجه به تقاضا شناسی در سطح کشور در دستور کار قرار گرفت، اظهار کرد: تقاضای خوبی از سوی دارندگان خودروهای مدل بالا که نیازمند مصرف بنزین با اکتان بالا هستند برای این بنزین وجود دارد، همچنین نرخ بنزین سوپر هنوز مشخص نشده و این نرخ به‌صورت رقابتی بر اساس عرضه و تقاضا به عوامل مختلفی ازجمله نرخ دریافت سوخت از بازار بین‌المللی، میزان هزینه حمل و نقل، هزینه واردات بنادر کشوری یا گمرک، حمل تا محل‌های توزیع و رعایت سود متعارف واردکننده وابسته است.

یلان تأکید کرد: با اجرای طرح تأمین بنزین سوپر وارداتی و عرضه به بازار داخلی قرار نیست هیچ تغییری اعم از تغییر قیمت یا تغییر در سهمیه اختصاصی بنزین یارانه‌ای به خودروها در سطح کشور اعمال شود، همچنین قرار است واردات بنزین سوپر معاف از اعمال مالیات در ارزش افزوده باشد که این موضوع سبب تعدیل هزینه تمام‌شده عرضه بنزین سوپر در کشور می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top